mr. Marianne Stoffels

Mr. Marianne Stoffels werd in 1990 beŽdigd als advocaat en heeft in 1993 Stoffels Advocaten in Zevenbergen opgericht. Sedert medio jaren í90 heeft zij zich steeds verder toegelegd en gespecialiseerd in het familierecht. Hieronder vallen zaken als echtscheidingen, alimentatie, omgangsregelingen, gezagskwesties en nog veel meer.

Bij familierecht spelen emoties vaak een grote rol. Zij stelt zich vooral ten doel om via een zo kort mogelijke weg een zo goed mogelijke oplossing te bereiken. ďMijn doel is zo snel mogelijk duidelijkheid te creŽren voor alle partijen. Het is belangrijk dat mensen verder kunnen met hun leven.Ē Dat betekent ook dat niet alles via de rechtbank geregeld hoeft te worden. Vaak kan ook met bemiddeling een goed en snel resultaat bereikt worden. In dat geval wordt de echtscheidingsprocedure in onderling overleg tussen partijen geregeld. Dit is echter ook mogelijk bij een echtscheiding op tegenspraak waarbij iedere partij een eigen advocaat heeft. Ook in dat geval kun je snel en goed de gevolgen van de echtscheiding regelen, mits beide partijen hier hun medewerking aan verlenen.

Als gespecialiseerd familierechtadvocate is mr. Marianne Stoffels aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (VFAS). Zie www.vfas.nl.

mr. Frank Stoffels

Mr.Frank Stoffels werd in 1997 beŽdigd als advocaat. Zijn werkzaamheden liggen op het gebied van strafrecht, consumentenrecht en huurrecht.

Frank Stoffels is een nuchtere, vakkundige advocaat die recht op zijn doel afgaat en bijzonder veel ervaring heeft met strafrecht. Met een no-nonsense houding, maar daarom zeker niet minder bekwaam en betrokken, tracht hij elke cliŽnt op de meest efficiŽnte manier bij te staan.


Loop even binnen voor een gratis oriŽnterend gesprek of kort advies...